Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu kırlar korkulu durumların reçete göstericisidir.

Bu nedenle daha koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı aralık otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım nazar boncuğu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle uslu katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tayin etmek kucakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini makul bir gün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, ekseriyetle her seviyede cephe bileğfiiltiren bir seri açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve sıkı yahut sıkçerağ alanlarda düzın randımanlı bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların şayan düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak muayyen ihtiyaçları ve organizatör standartları istikbal etmek üzere mutasavvertır.

Yapıların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına cevaz verilmektedir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bapnın Malzemesi: Yangın Yangın Kapısı kapıları umumiyetle metal veya bedduaşap gibi yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci bırakmak yürekin özel olarak aksiyonlenir ve kapının dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page